Nyhedsbrev

Pige - alle klasser

Pige - alle klasser Se fuld størrelse

Heldagsskolen har været meget oppe og vende i dette skole år. Er det så slemt som frygtet eller er det bare lidt anderledes? For de helt små klasser vil der ikke være så meget nyt under solen de kender jo ikke til andet, men derfor kan skoledagen godt være lang og måske lidt svær at komme igennem. Vi forældre prøver altid at gøre det bedste for vores børn og en af udfordringerne for dig som forældre er nok madpakken......! De første måneder eller måske 3 er lette nok og så er det snart december så går det måske lige an. Men det er en kamp at være innovativ HVER DAG. Bare det at få din datter til at "gide" eller tage sig tid til at åbne madkassen og se hvad du har lavet, kan for nogen forældre vøre svært.

Flere detaljer

Vores pris : 299,00 DKK

Hvad med en lille hilsen hjemmefra i form af en lille tegning? Den kan være sød, nuttet, sjov eller fantasifuld. Få 50 små sedler med posten eller som PDF lige til at putte i madpakken

Som året går vil din datter lærer bogstaverne og vi vil derfor løbende "putte" nogle bogstaver i måneds pakke. Vi bestræber os på at bogstaverne kommer i en "fornuftig" rækkefølge bl.a. i samarbejde med en 0. klasse lærer. Sidst på året vil der være lydrette små ord som hun kan kaste sig over.

Vi vil ikke bruge børnestavning da vi mener at det er vigtigt at børnene ser den rigtige stavemåde på skrift og at det de selv skriver kan være i børnestavning.

 

Write your review

Pige - alle klasser

Pige - alle klasser

Når dagen bliver lidt lang - kommer vi med dagens sjove indlæg i madpakken

Write your review

KUNDER DER KØBTE DENNE VARE KØBTE OGSÅ :

Tidligere
 • Pige - Børnehave

  Pige -...

  116,25 DKK

  Kurv

 • Pige - 2. klasse

  Pige - 2....

  116,25 DKK

  Kurv

 • Pige - 4. klasse

  Pige - 4....

  116,25 DKK

  Kurv

 • Pige - 0. klasse

  Pige - 0....

  116,25 DKK

  Kurv

 • Pige - 3. klasse

  Pige - 3....

  116,25 DKK

  Kurv

 • Pige - 1. klasse

  Pige - 1....

  116,25 DKK

  Kurv

Næste