Nyhedsbrev

Om ideén

Kære forældre 

Prøv at huske hvordan jeres madpakke var i børnehaven eller i skolen……. hmmm tænkte det nok……

Ja min madpakke i 70´erne gav ikke den store spiselyst, den var traditionel og kedelig. Faktisk holdt jeg op med at have madpakke med i 6. eller 7. klasse bl.a. fordi jeg selv skulle smøre den, men nok mest fordi den bare var for kedelig. 

Så med erindringen om min egen dødkedelige madpakke, kastede jeg mig over min ældste datters madpakke da hun startede i børnehave. Jeg gjorde meget ud af at gøre den mere spændende og lækker. Men ud over dét, fandt jeg på et særligt ”krydderi” som godt nok ikke var spiseligt.

Jeg begyndte at lave små tegninger hver eneste dag. Julia elskede mine tegninger og jeg kan ellers ikke tegne…. Senere begyndte jeg at skrive små hilsner på sedlerne. På den måde blev madpakken ofte skoledagens højdepunkt, som både Julia og ofte de nærmeste kammerater glædede sig til blev åbnet hver dag, for at se hvad der nu var med – faktisk lidt som gavekalenderen i dec. mdr. – her var det bare hver eneste dag året rundt! 

Det er dén mulighed - for at give sit barn et ekstra lille ”glædes-øjeblik” i skolen, jeg nu vil tilbyde til alle andre forældre.

Jeg har de seneste 4-5 år løbende udviklet på idéen: Hvordan massefremstiller jeg et vel-tegnet produkt af madpakkesedler der henvender sig til flest mulige børn?
Jeg har nu, i de sidste 2 år arbejdet målrettet på at få Mor’s Mirakel stablet på benene og det sidste ½ år har det taget rigtigt fart. Jeg ville nemlig gerne have den nye webshop klar til skolestart 2013.

Mine madpakkesedlerne er nu så langt, at jeg med stolthed kan lancerer Mor’s Mirakel, med færdigt udviklede sedler, der passer til alle børn i alderen 3 – 11 år.

Mor´s Mirakel i fremtiden:

Med baggrund i min forretningsidé bliver madpakkesedlerne naturligvis det bærende produkt, men foruden det vil du med tiden kunne finde:

-          Inspiration til sunde, lækre eller anderledes snack, som gør madpakken mere spændende.
-          Inspiration til den sunde, nemme og spændende madpakke
-          Madkasser mm.
-          Kun fantasien sætter grænsen

Kort sagt jeg vil gøre mit yderste for at hjælpe dig - til at gøre dit barns madpakke mere spændende og muligheden for, at barnet kan få nogle sjove øjeblikke i skolen.

Mor´s Mirakel hjælper dig til at gøre dit barns hverdag en lille smule bedre. 

De bedste hilsener og god fornøjelse

Michele Schlüntz

Michele med hendes 2 døtre. Det er pigernes skyld at der i dag er et Mor's Mirakel